Min søns adfærdsvanskeligheder

Min søn som er født i 1998, fik konstateret ADHD og Tourette da han var ca. 9 år.

Vi havde i flere år vidst at der var et eller andet ”galt”. Han ”kørte meget stærkt”, havde koncentrationsbesvær, havde svært ved at sidde stille på en stol, kunne ikke magte dagligdags ting, havde store problemer med relationer, magtede ikke mange mennesker, følte sig ofte meget uretfærdigt behandlet, løb ofte rundt, havde søvnproblemer og meget andet.

Han fik efter diagnosen Ritalin som også hjalp i en periode, men efter ca. 1 år var effekten meget lille, også selvom vi prøvede forskellige slags Ritalin. Problemet var også, at han fik flere og flere bivirkninger af Ritalinen og derfor også mere og mere bivirkningsmedicin.

Han havde store problemer både herhjemme, når vi var ude, i skolen og havde problemer med overhovedet at fungere i hverdagen.

Efter ca. 3-4 mdr. behandling med Biofotonterapi, var han medicinfri og fungerede bedre end han havde gjort i flere år. Han begyndte at lege med klassekammerater, være opsøgende, kunne overskue flere ting og meget andet.

Jeg kender derfor til det at have et barn med adfærdsvanskeligheder og har haft frustrationerne over ens barns adfærd, magtesløsheden, sorgen, vreden og meget mere.

Det var en fantastisk oplevelse at finde ud af, at der ret faktisk var noget der virkede og at min søn langsomt fik det bedre. I starten var det små skridt, men vi kunne hele tiden se at tingene ændrede sig.

Han er i dag en velfungerende dreng. Han har stadig har nogle udfordringer, men det er ikke større udfordringer end andre børn i hans alder.

Kontakt mig