Min historie

Jeg har 3 børn. De 2 mindste har været syge siden de var helt små (Se under mine børns sygdomshistorie). Gennem deres opvækst, er deres sygdomme blevet værre og der kom jævnligt nye diagnoser til.

De fik forskellige slags medicin for deres sygdomme og fik også en del bivirkningsmedicin. Når vi var til nogle af de utallige kontroller på hospitalet og der fx var dukket et nyt symptom op, fik vi bare noget nyt medicin til dem. Jeg prøvede ofte at banke i bordet og sige at de da måtte kigge på hvorfor de nye symptomer kom – finde årsagen i stedet for bare at dulme symptomerne.

Lægerne kunne godt forstå mig, men sagde at det var umuligt at finde.

Jeg var også meget frustreret over, at de kun ville medicinere min søn for hans ADHD og ikke ”uddanne” os i at støtte ham på den bedst mulige måde. Vi fik nogle samtaler på børnepsykiatrisk ambulatorium, som vi havde meget gavn af, men det var langt fra nok. Når vi søgte vores kommune om at komme på kurser for forældre til børn med ADHD, fik vi afslag.

Jeg følte, som mor, meget frustration, angst, frygt, sorg, modløshed og følte en enorm stor afmagt over ikke at kunne gøre noget og bare var nødt til at ”lade stå til”. Der var ingen/intet der rigtig hjalp eller tog ansvar for mine børns behandlinger/sygdomme – alt hvilede på mig…

Der er grædt rigtig mange tårer og tænkt mange tanker om hvordan fremtiden mon ville se ud for mine guldklumper.

Det var et enormt stort pres for hele familien på rigtig mange måder. Bl.a kunne vi aldrig planlægge frem i tiden, for vi vidste ikke om der var nogle af dem der var syge eller indlagt… Når vi blev inviteret til fødselsdage eller andet, var en af os som regel nødt til at blive hjemme med 1 eller 2 syge børn og den anden nød til at tage af sted alene med den store søn.

Da jeg mødte Biofotonterapi for første gang, var jeg meget skeptisk.

Jeg havde svært ved at tro at det ville virke, men på den anden side tænkte jeg også – Tænk hvis nu det gjorde…
Efter få behandlinger kunne jeg se de første fremskridt og der var jeg klar over, at jeg havde fundet noget der kunne ændre vores liv og det gjorde det på mange områder.

Vi fik noget vi ikke havde haft i mange år og det var håb. Håb for at fremtiden kunne blive lys for både mine børn og for os som forældre.

Vi fandt en vej ud…

Mine børn er i dag medicinfrie og bruger ikke deres kørestole mere.
De er begge velfungerende og er ikke mere syge end andre børn i deres alder.

Biofotonterapi er en af de største gaver jeg har fået, fordi det har gjort mine børn raske og givet dem en barndom og et liv.
Jeg har efterfølgende fuldt mange menneskers behandlingsforløb med Biofotonterapi, som også fik det bedre.

Derfor valgte jeg, trods andres store skepsis, at tage til USA og for at uddanne mig til Biofotonterapeut, da jeg nærmest følte at det var et kald.

Kontakt mig