Kort fortalt

Biofotonterapi

Alle vores celler udsender en vis form for lys og det lys kaldet biofotoner…

Cellerne udsender et vis form for lys og hvis der er en ubalance eller sygdom i en gruppe af celler (hvad enten det er en organ eller andet) udsender de et anderledes form for lys.

Det lys kan jeg måle og derved så finde ud af om det er en virus, bakterie, en rest fra en vaccination eller noget helt andet der forårsager ubalancen.

Når jeg har fundet ud af hvad det er, kan Chiren instrumentet give kroppen det bestemte lys tilbage som den har brug for, for at udskille den ting der er årsag til problemet.

Det gør cellerne i stand til at fungerer optimalt og når de gør det, forsvinder vores symptomer/sygdomme.

Hvad kan behandles?

Biofotonterapi kan med succes afbalancere både mentale og fysiske ubalancer/sygdomme. Biofotonterapi kan kurere mange kroniske tilstande og alvorlige sygdomme.

Det er fordi vi ikke behandler sygdomme, men kun genopretter kroppens immunsystem til at genkende og løse problemer på egen hånd.

Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af kroppens evne til at regulere sig selv og hvor alvorlig sygdommen er. Kroppe med høj regenererings hastighed kræver normalt færre behandlinger. Børn og dyr er inkluderet i denne kategori.

Biofotonterapi gør dig rask ved at tage fat i årsagen til dit problem.

Kontakt mig