Klienterne siger

Hos Dorthe får man en fantastisk modtagelse. Hun er yderst lyttende og behagelig tillidsvækkende. Behandlingen udføres professionelt, med en stærk viden til baggrund. Som Fibromyalgi ramt, fik jeg af en ven, anbefalet Biofotonterapi hos Dorthe. Jeg døjede kraftigt med overmandende træthed samt fordøjelsessmerter, der dagligt var en stor byrde for mig. Efter 1 behandling var træthed og smerter væk. – Det er utroligt befriende!

Jeg er efterfølgende blevet behandlet for andre fysiske problemer, som for mig har givet en fysisk lettelse.

Min søn på 6 år, har været plaget af mavesmerter flere gange dagligt og til tider efterfulgt af opkast. Her oplevede jeg, at Dorthe let skabte en tryg kontakt mellem hende og min søn, imens hun behandlede ham. Jeg fik svar på problemet, og det blev løst på 1 behandling. Han har ikke nævnt mavesmerter siden.

I skal vide at Dorthe er utrolig dygtig – Jeg kan som tilfreds klient medgive hende min varmeste anbefaling.
– Biofotonterapi har overrasket mig meget positivt.

Michelle Gam

Jeg har fået Biofotonbehandlinger hos Dorthe igennem en periode. Jeg led af muskelsmerter, spændingshovedpine og nervøsitet på grund af en stresset hverdag som selvstændig forretningsdrivende. Det var lige hvad min krop og psyke havde brug for. Medicinen blev fuldstændig overflødig og behandlingerne ændrede radikalt mit liv. Denne behandlingsform virker og jeg håber systemet snart tilbyder dette i statslig regi.

Tak for et nyt og energifyldt liv Dorthe. Du har hermed mine bedste anbefalinger. Tak.
Mvh. Karina Sørensen

Karina Sørensen

Både jeg (40 år) og mine 3 børn (7-11-13 år) går til Biofoton behandlinger.

Jeg startede i forbindelse med at jeg havde cancer og brugte det til at mindske mine bivirkninger fra kemoterapi og stråler, med stor succes. Jeg er forsat efter og oplever, at jeg har mere energi og overskud og har et større velbefindende både fysik og psykisk efter en Biofotonbehandling. Jeg går heller ikke længere og skranter om vinteren.

Mine 3 børn har alle astma og allergi og den ene er nu medicin fri og de 2 andre er på meget nedsat dosis og jeg forventer at de vil blive medicin fri også. På børnene oplever jeg også, at de har et større overskud og sover bedre efter de har fået behandlinger. De har desuden færre konflikter indbyrdes efter behandlingerne.

Min ældste datter har været meget lille i højden, hun er vokset 10 cm det sidste år (mod normalt 4-6 cm pr. år)

Så kan kun anbefale at prøve Biofoton terapi.

Ayoe Jensen

Kontakt mig