Hvem er jeg

Jeg er fra 1970 og har 3 børn. Jeg har altid vidst at jeg ville hjælpe andre mennesker.

Derfor tog jeg i sin tid min sygeplejefaglige uddannelse. Det var ikke helt nok for mig, da jeg følte at der manglede nogle aspekter.

På baggrund af det tog jeg mine NLP og Kanaliseringsuddannelser.

Jeg har i mange år, som mor til syge børn, været frustreret over at vores hospitalsvæsen kun symptombehandler. Hvis du har et symptom, sygdom eller bivirkninger af medicin, bliver du behandlet for det og/eller får nogle piller for det.

Der bliver ikke kigget på hvad årsagen er, til at man har fået det eller om ens symptomer kunne hænge sammen med noget andet.

Det er ikke en kritik af vores hospitalsvæsen, for det fungerer rigtig godt på mange områder.

Da jeg mødte Biofotonterapi, var det som at møde det, jeg havde gået og ventet på det hele mit liv. En behandlingsform der kigger på hele mennesket – alt hvad vi indeholder på alle planer og en behandlingsform der kigger på hvad årsagen er, til du får dine symptomer. Dvs. når du fjerner årsagen – Fjerner du også symptomerne/sygdommene.

Biofotonterapi er et fantastisk redskab til det.

I mit arbejde som Biofotonterapeut, bruger jeg et miks af alle mine uddannelser.

Jeg har følgende uddannelser:

-En sygeplejefaglig uddannelse
-NLP Coach
-NLP Terapeut
-Kanalisering
-Biofotonterapeut

Kontakt mig